2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem tütünın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bu baplar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 işlevi[bileğemektir

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet sağlamlamaktadır. Yangın Kapısı Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Panik amerikan bar sebebiyle mideerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin Yangın Kapısı şule ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok fazla insanın gönül ve varlık yitirilmesine da yöntem açabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm Yangın Merdiveni Kapısı insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page